

کاشت ایمپلنت یک فرایندی است که طی چندین مرحله درمانی باید انجام شود که در افراد مختلف کاملا متفاوت است. افرادی که قصد کاشت در کل دهان خود را دارند با افرادی که تنها به جایگزینی تعداد کمتری دندان نیاز دارند، طول درمان ها با یک دیگر متفاوت است.
ارزیابی: اولین مرحله شروع درمان ایمپلنت
ارزیابی از زمان شروع کار آغاز می شود. بهترین متخصص ایمپلنت جهت انجام کاشت در ابتدا سی تی اسکن بیمار را مشاهده می کند تا ساختار استخوان را مورد بررسی قرار دهد. در این مرحله مشخص می شود که آیا بیمار نیاز به پیوند استخوان دارد یا خیر.
در بیمارانی که مدت زمان طولانی است که دندان خود را از دست داده اند یا از ساختار استخوانی خوبی برخوردار نیستند، باید پیوند استخوان برای آن ها انجام شود. در این افراد طول مداوا کمی بیشتر به طول می انجامد.
قرار گیری پایه ایمپلنت: دومین مرحله درمان ایمپلنت دندان
پس از ارزیابی های اولیه که روی بیمار صورت می گیرد، حال نوبت به قرار دادن پایه اصلی ایمپلنت در استخوان است. انجام این کار توسط دکتر شما باید به دقت انجام شود که این کار معمولا بین ۱ تا ۲ ساعت، زمان لازم دارد. زمانی که برای بهبودی پس از آن در نظر گرفته می شود در محدوده ۳ تا ۶ ماه است که در طی این مدت زمان آلیاژ تیتیانیومی که در ایمپلنت وجود دارد در درون بدن التیام پیدا می کند و با بافت استخوان اطراف خود ادغام می شود.
قرار گیری تاج: سومین مرحله درمان ایمپلنت
در این مرحله باید روی پایه یک تاج قرار داده شود. دندان جدید شما با سایر دندان ها از نظر رنگ، اندازه و شکل باید در هماهنگی کامل باشند. انجام این کار معمولا به اندازه تقریبی دو هفته با مرحله قبل که قرار گیری پایه ایمپلنت بود، فاصله دارند.
مراحل نام برده شده، جهت کاشت ایمپلنت معمولی هستند. تمامی این مراحلی که بیان شد در افراد مختلف می تواند متفاوت باشد و مدت زمان انجام آن ها نیز گوناگون است.
جهت آگاهی و کسب اطلاعات بیشتر در مورد ایمپلنت فوری، می توانید به این مقاله مراجعه کنید و اطلاعات جامعی را در مورد آن کسب کنید. این روش درمانی از جمله درمان های پیشرفته است و زمان مداوا را کم تر می کند و به ویژه برای افرادی که در نواحی جلویی دهان خود دچار بی دندانی شده اند، می تواند بهترین راه کاشت باشد. توجه داشته باشید که جهت انجام این کار باید حتما به یک متخصص خبره و با تجربه رجوع کنید.