

آیا کسی این امکان را دارد تا بتواند هم درمان ایمپلنت فوری را انجام دهد و هم عمل لیفت سینوس را؟
معمولا کسی که می خواهد این دو عمل را با هم انجام دهد بهتر است قبل از انجام درمان ایمپلنت، درمان لیفت سینوس را انجام دهد و در این صورت دندانپزشک نیز می تواند دوره ای درمانی مشخصی را تعیین نماید که حدود ۲ تا ۴ ماه می باشد و در این صورت پزشک متخصص ایمپلنت می تواند به نتیجه ی مطلوب خود نیز برسد.
یک سری شرایط خاص در درمان بیمار به وجود می آید که موجب پایداری اولیه و لازم در استخوان فک بیمار خواهد شد که در این صورت می توان عمل لیفت سینوس و کاشت را همزمان با هم انجام داد. اما در صورتی که پزشک جراح در طی درمان و پس از عمل، عفونتی را مشاهده کند آیا می تواند درمان ایمپلنت را به تاخیر بیاندازد تا بهبودی لازم برای بیمار به دست بیاید و پیوند استخوان یا لیفت سینوس به خوبی صورت بگیرد و آنگاه در این صورت می توان عفونت برطرف گردیده است.
قسمت ناحیه عقب استخوان فک بالا، برای انجام ایمپلنت فوری مناسب نمی باشد به دلیل آن که تراکم استخوان در آن قسمت به خوبی صورت نمیگیرد و این میزان تراکم برای نوک پایه ایمپلنت مناسب نمی باشد به همین دلیل بهتر است قبل از درمان ایمپلنت دندان، عمل لیفت سینونس یا پیوند استخوان انجام شود.
حال آن که بخواهیم زمان کاشت ایمپلنت با زمان درمان لیفت سینوس را بررسی کنیم و بدانیم همزمان با هم یا پس از آن باشد این مورد بستگی به نظر پزشک خواهد داشت.
پزشک با در نظر گیری محل کاشت پایه ایمپلنت، مقدار و کیفیت استخوان فک موجود را بررسی خواهد کرد و آنگاه می تواند به خوبی در این زمینه تصمیم گیری لازم را داشته باشد.
یکی از نکات بسیار کلیدی آن است که پایه ایمپلنت در صورتی که در استخوان فک قرار گیرد، صرف نظر از آن که پیوند استخوان به چه صورت بوده است و نوع آن چگونه بوده است و یا لیفت سینوس به چه صورت انجام میگرفته است بایستی در نظر گرفت که حتم پایداری اولیه کافی را داشته باشد.
در صورتی که چنین شرایطی محیا نباشد آنگاه پزشک منتظر خواهد ماند تا دوره بهبود پیوند استخوان بگذرد و سپس درمان ایمپلنت انجام شود.