

کسانی که رشد استخوان فک آنها متوقف نشده است از آن دسته از افراد هستند که نمی توانند ایمپلنت دندان را انجام دهند همچنین کسانی که نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند از قبیل:
۱- افراد سیگاری سنگین
۲- افرادی که بیماری سیستماتیک اتو ایمیون ( خود ایمنی ) دارند و یا در حال شیمی درمانی هستند.
۳- افراد زیر ۱۸ سال که استخوان فک آن ها به حد کافی رشد نکرده است.
۴- بانوان باردار ( برای کاشت باید تا زایمان و تولد فرزند صبر کنند ).
۵- افراد الکی و معتاد
۶- افرادی که پرتو درمانی در ناحیه سر و گردن داشته اند.
۷- افراد با فشار خون بالای کنترل نشده.
۸- افرادی که از لحاظ روانی در وضعیت مناسب نیستند ( اسکیزوفرنی، شیزوفرنی و … )
کسانی که می توانند با رعایت نکاتی ایمپلنت را انجام دهند
۱- در بیمارانی که استخوان آن ها تحلیل رفته است تا باز سازی استخوان می توان این عمل را انجام داد.
۲- کسانی که به بهداشت دهان و دندان خود اهمیتی نمی دهند می توانند با رعایت و انجام نکات بهداشتی کاشت را انجام دهند.
۳- بیماران دیابتی به شرط پایین نگه داشتن قند حداقل ۳ ماه قبل از ایمپلنت می توانند عمل کاشت را انجام دهند ( یعنی اگر قند خون نوسان زیادی داشته باشد، التیام بافت های بدن به کندی صورت می گیرد که در نتیجه این عمل جراحی موفقیت آمیز نخواهد بود).
۴- لازم به ذکر است افرادی که دندون قروچه دارند، احتمال شکست ایمپلنت دندان در آن ها وجود دارد که از نایت گارد برای جلوگیری از این آسیب استفاده می شود.
۵- افرادی که در قلب خود فلز گذاشته اند یا ایست قلبی داشته اند اما در حال حاضر سلامت هستند و وضعیت پایدار دارند با بی هوشی و آرام بخش می توان این کار را برای آن ها انجام داد.
۶- افرادی که حمله قلبی داشته اند هم می توانند این عمل را انجام دهند ولی پس از گذشت ۶ ماه و در صورتی که از نظر متخصص قلب اشکال نداشته باشد.
خلاصه مطلب این که برای دست یابی به نتیجه مطلوب در کاشت دندان، برای اکثر اشخاصی که دارای بیماری های مختلف هستند، پس از در نظر گرفتن شرایط و ملاحظات می توان درمان ایمپلنت را به دست بهترین متخصص ایمپلنت به خوبی انجام داد.